Black Friday 2023

Gör dig redo för årets stora shoppingvecka! Spana in våra riktigt fina Black Week- och Black Friday-erbjudanden. Under 20/11 till 27/11 kommer vi även erbjuda Black Week deals - ett nytt erbjudande varje dag, hela veckan!

Uppdatera ditt sovrum med en kvalitetssäng till ett riktigt bra pris, eller fynda täcken, kuddar och sängkläder upp till 50% rabatt. Signa upp på vårt nyhetsbrev och ta del av erbjudandena först av alla.

Spana in våra sängerbjudanden

Köp säng på Black Friday till extra bra pris! Investera i en kvalitetssäng idag. Nedan har vi samlat några av våra Black Friday sängar.

Sängkläder på kampanj under Black Friday

Passa på att uppdatera sovrummet med nya härliga sängkläder från kvalitetsmärken som Lexington, GANT, Borås Cotton med flera. Under Black Week kommer vi att ha mängder av påslakan, örngott, överkast m.m. på kampanj.

Black Friday - viktiga datum

Snart är det dags för Black Friday 2023! Black week inleds den 20/11, följt av Black Friday som infaller den sista fredagen i november, sedan avslutas den stora shoppingveckan med Cyber Monday. Lägg in påminnelse i kalendern och signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att inte missa något.

Viktiga datum att hålla koll på:

- 14/11 SOVAs Black week startar

- 20/11 Black Week

- 24/11 Black Friday

- 24/11-26/11 Black weekend

- 27/11 Cyber Monday

Alla Black Friday-erbjudanden

Vi har samlat alla produkter som är med i vår Black week-kampanj på ett och samma ställe. Är du ute efter en specifik produkt? Se nedan

- Black Friday kampanjen - alla produkter

- Black Friday sängar

- Black Friday sängkläder - påslakan, örngott, underlakan m.m.

- Black Friday täcken & kuddar

- Black Friday bäddmadrasser, tempurmadrasser

- Black Friday handdukar, morgonrockar, badrumsmattor