Mellandagsrea

Håll utkik här för vår mellandagsrea 2024, med start i slutet på december.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mellandagsrea 2024 

Här har vi samlat våra bästa mellandagserbjudanden! Mellandagsrean har länge varit en av de stora rea-perioderna på året och då man kan hitta riktigt fina erbjudanden. Rean startar i slutet på december, så håll utkik här och signa upp dig på nyhetsbrevet för att inte missa något. Hos oss på SOVA hittar du sängar, bäddmadrasser, kuddar, täcken och sängkläder med upp till 50% rabatt i vår stora vinterrea!

Köpa säng i mellandagsrea

Går du i sängköpartankar? Då är mellandagsrean ett perfekt tillfälle att slå till. Här hittar du kvalitetssängar till mellandagspriser. Välj bland välkända varumärken som Ekens, Hilding, Viking och Tempur. Se alla sängar på rea här.

När är mellandagsrea 2024?

Mellandagsrean hos oss på SOVA innfinner sig i slutet på december. Rean håller sedan på till mitten av februari, men då kallas den vinterrea eller januarirea. 

Sängkläder på mellandagsrea

Fynda sängkläder i mellandagsrean till fantastiska priser! I sortimentet hittar du kvalitetsvarumärken som Borås Cotton, GANT, Lexington, Mille Notti med flera. Fynda sängkläder upp till 50% rabatt i rean. Se alla sängkläder på rea här. 

Alla mellandagserbjudanden:

Vi har samlat alla produkter som är med i vår mellandagsrea-kampanj på ett och samma ställe. Är du ute efter en specifik produkt? Välj bland nedan kategorier.

- Sängar

- Sängkläder - påslakan, örngott, underlakan m.m.

- Kuddar & täcken

- Bäddmadrasser

- Handdukar, morgonrockar, badrumsmattor m.m