Ställbar säng 140 cm

SORTERA EFTER
Produkter (2)
SORTERA EFTER
Vi har 2 produkter att välja mellan
hästens
Priset avser 140x200
• Stabil men följsam
• Naturmaterial för sval känsla
• Svensktillverkad
288.400 kr
Lägsta pris senaste 30 dagar
hästens
Priset avser 140x210
• Stabil men följsam
• Naturmaterial för sval känsla
• Svensktillverkad
303.400 kr
Lägsta pris senaste 30 dagar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ställbar säng i 140 cm

En höj- och sänkbar säng i 140 cm är en lite större modell för dig som sover ensam och passar både vuxna, ungdomar och äldre. Du kan enkelt anpassa sängen i olika lägen genom att höja och sänka både huvud- och fotända, vilket ger dig möjlighet att justera sängen efter individuell komfort. Alla våra kroppar skiljer sig åt och det är viktigt att hitta rätt sovställning som passar just dig!  

En ställbar säng i 140 cm har många fördelar. Den kan underlätta för dig som kanske har en krånglande höft och som behöver extra hjälp med att komma upp på morgonen. Den kan vara till hjälp för dig med ryggbesvär samt ge stöd åt nacke och axlar. Sängen kan även öka blodcirkulationen och ge återhämtning åt trötta ben och fötter - vilket kan vara extra skönt för dig som tränar! Vi är alla unika och våra behov kan variera från dag till dag. Oavsett vad just din kropp behöver ger en höj- och sänkbar säng goda förutsättningar att sova gott om natten!  

Mer än bara en säng  

En ställbar säng i 140 cm är inte bara fördelaktigt av medicinska skäl. Sängen passar även utmärkt för att kunna läsa en god bok eller titta på TV i ett sittande läge genom att höja huvuddelen och göra sängen till en fåtöljliknande möbel. Eller varför inte njuta av en härlig frukost på sängen? Sängen underlättar även vid förkylning eftersom du kan ha huvudet i ett upphöjt läge och på så vis andas lättare om natten. Dessutom kan den vara till hjälp för dig som är morgontrött och behöver lite extra hjälp med att vakna och komma upp på morgonen.  

En höj- och sänkbar säng i 140 cm är alltså mer än bara en säng, det är en multifunktionell möbel med flera användningsområden. Är du nyfiken på en ställbar säng? Välkommen till någon av våra butiker för att prova dig fram vilken ställbar säng som passar dig bäst. Eller varför inte boka en sängprovning så får du hjälp av en certifierad sängexpert att hitta rätt!