Information om Corona (COVID-19)

Trygghetsgaranti


Gör ett tryggt och säkert sängval

Det är viktigt att du känner dig trygg i ditt val av säng. Därför erbjuder vi en trygghetsgaranti som ger dig upp till 100 dagar fasthetsbyte. Anledningen till det är att det kan ta tid för din kropp att vänja sig vid en ny säng och du ska kunna lita på att du gjort rätt val.

Du provar sängen hemma i 30–100 nätter. Skulle du under denna period mot förmodan inte vara nöjd med fasthetsgraden du provat ut, har du möjlighet att byta inom samma
sängmodell.

Det går endast att utnyttja erbjudandet vid ett tillfälle. På din order ska det tydligt framgå att du är berättigad till fasthetsbyte. En förutsättning för att garantin ska gälla är att du samtidigt köpt bäddmadrasskydd och att du köpt en sängmodell med standardstorlek ur Carpe Diem Beds, Viking Beds, 24SJUs, BEDs och Jensens ordinarie sortiment – om inte annat anges.

Trygghetsgarantin gäller inte vid köp av Hästens, Tempur eller Carpe Diem Beds modeller Vinga och Marstrand. Inte heller vid köp av utställningssängar. Trygghetsgarantin gäller endast vid sängprovning och köp i våra fysiska butiker.

Fasthetsbytet är kostnadsfritt, men du betalar själv för leveransen samt en hanteringskostnad
(totalt 2.190 kronor).