Trygghetsgaranti

Gör ett tryggt och säkert sängval

Det är viktigt att du känner dig trygg i ditt val av säng. Därför erbjuder vi en trygghetsgaranti som ger dig upp till 100 dagar fasthetsbyte. Anledningen till det är att det kan ta tid för din kropp att vänja sig vid en ny säng och du ska kunna lita på att du gjort rätt val.

Du provar sängen hemma i 30–100 nätter. Skulle du under denna period mot förmodan inte vara nöjd med fasthetsgraden du provat ut, har du möjlighet att byta inom samma sängmodell.

Det går endast att utnyttja erbjudandet vid ett tillfälle. På din order ska det tydligt framgå att du är berättigad till fasthetsbyte. En förutsättning för att garantin ska gälla är att du samtidigt köpt bäddmadrasskydd och att du köpt en sängmodell med standardstorlek ur Carpe Diem Beds, Viking Beds, 24SJUs, Hildings, Ekens, Tempurs och Jensens ordinarie sortiment – om inte annat anges.

Trygghetsgarantin gäller inte vid köp av Hästens eller Carpe Diem Beds modeller Vindö och Marstrand. Inte heller vid köp av utställningssängar. Trygghetsgarantin gäller endast vid sängprovning och köp i våra fysiska butiker.

Fasthetsbytet är kostnadsfritt, men du betalar själv för leveransen samt en hanteringskostnad

(totalt 2.190 kronor).

Du vet väl att vi även erbjuder

Hjälp att välja säng?

Vi förstår att det kan vara knepigt att välja rätt säng. Med SOVA-metoden ser vi till att du matchas med rätt säng i fyra enkla steg.

Prisgaranti

Vi matchar ditt pris med marknadens lägsta. Du ska helt enkelt kunna sova gott och veta att du

gjort en bra affär.

Vanliga frågor & svar

Här har vi samla hittar de frågor och svar på de vanligaste förekommande frågorna vi får ifrån från våra kunder.

Upptäck hela vårt utbud av sängar