Prisgaranti

An Image

Lägg dig inte platt för röda priser

Provar du ut en säng hos oss och bestämmer dig för en som passar både dig och din kropp, är det viktigt att du även känner dig trygg med priset. Du ska helt enkelt kunna sova gott och veta att du gjort en bra affär. Därför ger vi alltid prisgaranti på ditt sängköp hos oss.

  • Vi matchar ditt pris med marknadens lägsta
  • Garantin omfattar hela vårt sängsortiment
  • Garantin omfattar hela vårt övriga sortiment
  • Gäller upp till 10 dagar från köp

Vår prisgaranti innebär att om du inom 10 dagar efter ingånget köpeavtal, hittar samma sängmodell från samma tillverkare med samma specifikation till ett lägre pris i en svensk fysisk butik eller i någon svensk e-handel, så får du tillbaka mellanskillnaden av oss. Återbetalningen sker då med samma betalningsmedel som ditt ursprungliga köp.

Prisjämförelsen gäller mot aktuella annonserade priser. Med annonserade priser menar vi pris angivet på t ex butiksskyltar, webben eller i tryckt annonsering. Garantin gäller i den butik du köpt din säng och enbart mot uppvisande av kvitto på ditt köp.

Du vet väl att vi även erbjuder

An Image

Betalningsalternativ

På ett snabbt och enkelt sätt kan du dela upp din betalning på 1, 6, 12, 24, 36, 48 eller 72 månader. Välj den betalningstakt som känns bäst för dig.

An Image

Hjälp att välja säng?

Vi förstår att det kan vara knepigt att välja rätt säng. Med SOVA-metoden ser vi till att du matchas med rätt säng i fyra enkla steg.

An Image

Trygghetsgaranti

Det är viktigt att du känner dig trygg i ditt val av säng. Därför erbjuder vi en trygghetsgaranti som ger dig upp till 100 dagar fasthetsbyte.

Upptäck hela vårt utbud av sängar