JENSEN SÄNGTYPER

Bed kontinentalsäng

KONTINENTAlSÄNGAR

Bed ställbar säng

STÄLLBARA SÄNGAR

MER FRÅN JENSEN

Bed sänggavel

SÄNGGAVEL

Viking beds sängben

SÄNGBEN

tillbehör_Jensen_madrass

BÄDDMADRASS

OM JENSEN SÄNGAR

KOMFORTEN ÄR AVGÖRANDE FÖR SÖMNUPPLEVELSEN

Därför har Jensen sökt efter den perfekta viloytan i nära 70 år. Med hjälp av innovativa metoder och moderna material har de med tiden kunnat utveckla en mängd smarta lösningar. Detta har resulterat i riktigt bra sängar. Målsättningen att sträva efter den optimala liggkomforten är naturligtvis också drivkraften bakom de innovationer som gett Jensen ett så starkt namn i branschen. Flera nya tryckavlastande material och nya uppbyggnadslösningar har därför burit Jensens signatur genom åren. Zonindelade fjädersystem, som idag används av flera tillverkare, är ett exempel. Att optimera zonerna ytterligare med stretch i tyget är ett annat.

EN PERFEKT SÄNG

En Jensensäng ska ge jämnt stöd åt en ojämnt fördelad kroppstyngd. Jensen har därför utvecklat ett antal unika fjädersystem för flexibelt stöd i alla lägen. Deras fjädring finns i en rad olika varianter och ger alla deras sängar goda, avlastande egenskaper.

PRISVINANDE DESIGN

Jensen har vunnit Norska Designrådets pris för excellent design inte mindre än två gånger. Den vackra skandinaviska naturen har varit en viktig inspirationskälla. Smart design och ett kreativt bruk av material ger sängarna en stilren och tilltalande look.

HÅLLBAR DESIGN

Jensens fabrik i norska Svelvik tillverkar årligen ungefär 150 000 madrasser. Dessa är byggda för att hålla under en stor del av ditt liv, därför får du en hållbarhetsgaranti på upp till 25 år när du köper en Jensensäng.
Bed garanti

HÅLLBAR MILJÖ

Jensen tillverkar miljövänliga produkter som är garanterat fria från skadliga ämnen. Som en följd får många av dem märkas med både Svanen och ÖKO-Tex. Som om inte detta vore nog så klarar de dessutom Möbelfaktas stränga krav på bland annat hållbarhet och säkerhet. Detta gör Jensen till ett varumärke som vi gärna går i god för.

SOVA – STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi vet att Jensen är ett varumärke att räkna med och att de lever upp till kundens stränga krav. De har en känsla för sängar, grundad i erfarenhet och kunskap. Jensen har varit en viktig del av vårt sortiment sedan 1991. När du köper en säng hos oss på SOVA ska du kunna känna dig trygg i att du investerar i god sömn. Därför välkomnar vi varumärken som står för komfort och kvalitet. God sömn börjar med ett gott val - något vi erbjuder i alla våra varuhus.

VILL DU PROVA EN JENSEN SÄNG?

Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra sängrådgivare att ringa upp dig inom 24h och boka in dig på en tid som passar dig.

[quform id="1" name="Boka sängbesök - Varumärkessida"]