Lev livet skönare med hemtextil från Gripsholm

Gripsholm skapar en skön look & feel för det stilsäkra hemmet. Med textila produkter för sovrum, vardagsrum och bad skapas ett inbjudande och harmoniskt hem med en modern, skandinavisk känsla. Kvalitet och hållbarhet är viktigt för Gripsholm, därför använder de sig främst av naturliga material som bomull och linne. Dessutom är en stor del av sortimentet är helt ekologiskt.

Sköna sängkläder & textilier för hemmet från Gripsholm

Gripsholms breda sortiment omfattar all textil du behöver för att skapa ett harmoniskt hem. Här finns allt du kan behöva till sovrummet som bäddset, påslakan, örngott, överkast och dra på lakan. För badrummet finns handdukar i härlig frotté och till vardagsrummet hittar du prydnadskuddar i vackra tyger med matchande plädar.

Certifierade av OEKO-TEX®

OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende globalt certifieringssystem och en certifiering innebär att produkten är trygg att använda, är fri från ohälsosamma kemikalier och uppfyller höga humanekologiska krav.

GOTS-certifierade textilier

En stor del av Gripsholms sortiment är ekologiskt och GOTS-certifierad. Global Organic Textile Standard (GOTS) är en märkning som garanterar att produkten är tillverkad enligt alla ekologiska kriterier genom hela kedjan.

Medlem i AMORFI

Gripsholm är sedan 2007 medlem i BSCI, eller ”Amfori”, ett europeiskt initiativ vars syfte är att hjälpa detaljhandlare, importörer och varumärken förbättra villkor och arbetsmiljö för arbetare över hela världen.

SOVA - Stolt återförsäljare av Gripsholm