Lovely Linen - Linne till hemmet sedan 1992

Lovely Linen kommer ur kärleken till det levande och icke-perfekta. De skapar underbara linneprodukter av högkvalitativt europeiskt lin, ett hållbart och naturligt material som är enkelt att sköta. Addera det lilla extra och skapa levande, varma och personliga hem med härliga sängkläder och handdukar i linne som bara blir vackrare med tiden.

Mjuka sängkläder & handdukar i linne med vacker struktur

Njut av produkter i specialtvättat linne för extra mjukhet och vacker struktur. Det naturliga materialet har en mycket god förmåga att absorbera fukt och sedan torka snabbt igen. Det gör att sängkläderna förblir torra och behagliga mot kroppen hela natten. Linne lämpar sig också perfekt som handdukar tack vare den goda torkförmågan och ger en mysig naturlig känsla till badrummet.

SOVA - Stolt återförsäljare av Lovely Linen

Hos oss på SOVA hittar du ett brett utbud av linneprodukter från Lovely Linen. Upptäck ett sortiment av produkter av europeiskt linne, sprungna ur en drivkraft för det levande och icke-perfekta. Med en kvalitet som bara blir vackrare med tiden. Precis som vi tycker det ska vara.