An Image

Hållbara tvättprodukter & väldoft från Washologi

Washologi, eller ”läran om tvätt”, är ett tvättkoncept med genomtänkta, trovärdiga och hållbara tvättprodukter tillverkade på västkusten som gör tvätten till ett rent nöje. Företaget startades av Viktoria Widengren 2014 med visionen att skapa hållbara, effektiva och snygga produkter med dofter som väcker känslor och härliga minnen hos dig.

An Image

Lyxiga tvättprodukter för ditt hem med underbar design & doft

Upptäck hela Washologis sortiment av lyxiga tvättprodukter. Produkterna är framtagna baserade svenskars tvättvanor och kombinerar snygg design, miljötänk och effektivitet. Här finns hittar du högkoncentererade tvättmedel, sköljmedel och linnevatten av högsta kvalitet med en underbar doft.

An Image

Hållbara produkter för den moderna människan

När Viktoria startade Washologi sattes tydliga tydliga hållbarhetsmål, något som genomsyrar hela varumärket idag. Alla produkter tillverkas i Fjällbacka på västkusten med omsorg och noga utvalda råvaror. Formuleringarna är högkoncentrerade, biologiskt nedbrytbara, fria från färgämnen och tvättar rent även vid låga temperaturer för att skona miljön.

SOVA - Stolt återförsäljare av Washologi

Vi sätter en stolthet i att samarbeta med varumärken som bryr sig lika mycket om kunden som om den egna produkten. Vi är därför glada att kunna erbjuda ett brett utbud av Washologis produkter. Välkommen in och upptäck deras härliga och hållbara tvättprodukter eller de omåttligt populära linnevatten.