An Image

Behöver du julklappstips?

Att hitta den perfekta julklappen kan ibland kännas som en riktig utmaning. Utbudet av fantastiska presenter är enormt och det var vara svårt att avgöra vad som passar bäst att slå in och ge bort, därför har vi samlat våra bästa råd och julklappstips för att underlätta. Här hittar du både mjuka klappar såväl som hårda paket som passar både familj och vänner.

An Image

Tips på sköna julklappar till pappa, bror, man eller pojkvän

Visst kan det vara en svårt att hitta de perfekta julklapparna till männen i ditt liv? I år föreslår vi att tänka bortom klassiska gåvor som hemelektronik och strumpor för att istället välja något som ger lite extra komfort och värme i vardagen. Vad sägs om att skämma bort dem med ett par fluffiga duntofflor, mysiga sovplagg eller kanske en lyxig morgonrock? Här hittar du utvalda julklappstips som passar din pojkvän, man, bror, pappa eller någon annan annan kille som står dig nära.

An Image

Perfekta julklappar till mamma, syster, fru eller flickvän

Att välja den perfekta julklappen till de viktiga kvinnorna i ditt liv är en hjärtlig uppgift som kräver lite eftertanke. Gåvor som ger lite vardagslyx är något som alltid uppskattas. Varför inte unna henne en riktigt skön pyjamas, en gosig morgonrock eller underbar väldoft till hemmet? Här har vi samlat några noggrant utvalda julklappstips som passar din flickvän, fru, syster, mamma eller någon annan kvinna som du håller nära hjärtat.

An Image

Uppskattade julklappar till personen som redan har allt

Det kan vara en riktig utmaning att hitta den perfekta julklappen till någon som redan tycks ha allt, men det finns fortfarande många sätt att både överraska och glädja dem. En god idé är att ge dem något som ger lite extra lyx till deras vardag. Det kan bland annat vara högkvalitativa sängkläder eller handdukar - saker de kanske inte skulle unna sig själva men som verkligen kan höja deras livskvalitet. Ett annat gott exempel är klassiska vita underlakan och örngott, en vardaglig lyx som aldrig går ur tiden och som man aldrig kan ha för mycket av.

An Image

Ge bort bättre sömn i julklapp

Bjud på riktigt god sömn i jul med mjuka klappar som Tempurkuddar, dunkuddar och duntäcken. Tempurkuddar är designade för att erbjuda optimalt stöd för nacke och huvud, något som kan ge en djupare och mer avslappnad sömn. Dunkuddar och duntäcken ger en lyxig och behaglig känsla samtidigt som de hjälper till att reglera kroppstemperaturen vilket skapar en perfekt sovmiljö hela natten. Helt enkelt en perfekt julklapp som dessutom räcker långt bortom julen genom att förbättra sömnkvaliteten. 

An Image

Mjuka julklappar till hemmet 

För den som älskar mjuka paket och drömmer om en ombonad känsla i hemmet är sängkläder och andra textilier den ultimata julklappen. Välj ut högkvalitativa sängkläder som påslakan, örngott, lakan och överkast i härliga material och färger som matchar mottagarens inredningsstil. Eller varför inte ge bort härligt mysiga filtar och vackra prydnadskuddar som hjälper till att skapa den perfekta känslan i hemmet.

An Image

Stilren heminredning & väldoft under granen

Tycker du det är roligare när tomten överraskar med hårda paket? Då är stilren heminredning det perfekta julklappsalternativet! Enkla och uppskattade gåvor som doftljus och doftpinnar fyller hemmet med härlig väldoft och skapar en rogivande stämning. I vårt sortiment hittar du även vackra och praktiska klädhängare som ger en stilfull touch till hemmets alla rum. Eller varför inte ett vackert sidobord eller en sänglampa som kompletterar rummets inredning? 

An Image

Härliga klappar till badrummet

Här har vi samlat härliga julklappar som gör morgonrutinen och badrumsbesöken ännu trevligare! Höj komfortnivån och uppdatera badrummet med nya, krispiga handdukar eller ge bort en mjuk badrumsmatta för att göra de första stegen på morgonen varma och sköna. Har personen redan gott om handdukar? Då kan du istället komplettera badrumsgarderoben med gosiga morgonrockar och tofflor för en härlig känsla av vardagslyx.