Professionell möbelvård från Leather Master Scandinavia

”Professional Solutions for Everyday Situations” – det är Leather Master Scandinavia. Sedan 1985 tillverkar och säljer de produkter för professionell möbelvård som gör att dina möbler alltid ser ut som nya. Deras expertis sträcker sig över de flesta material du hittar i ditt hem så som läder, textil, glas, trä och marmor.

Rengöringsprodukter för skötsel av sängar & dun

Leather Masters Scandinavia erbjuder för produkter för rengöring och skötsel av din säng, textilier och dunprodukter. Produkterna rekommenderas av ledande möbeltillverkare runt om i Europa. I vårt sortiment hittar du rengöringsprodukter för sängar och andra textilier så din säng alltid håller sig fin och fräsch. För dina duntäcken och dunkuddar finns även speciellt framtaget duntvättmedel.

Möbelvård från Sverige

Produktion, packning och lagerhållning sker i Sverige och sedan 2020 är verksamheten ISO-certifierad enligt standard 9001- kvalitet och 14001- Miljö.

Ansvar & utbildning

Som ledande i branschen har Leather Mastetr Scandinavia ett ansvar och uppmuntrar tanken om att vårda det man har. De håller därför kurser och utbildningar för såväl möbelbutiker, tapetserare, garverier och bilrekondare m.fl. om hur olika material rengörs, vårdas och repareras.

SOVA - Stolt återförsäljare av Leather Master