Laddar
Tillbaka Visar 21
Sortera utifrån
 1. BM1 90x200 24SJU 24SJU Baddmadrass 90x200 Vit

  Den enklaste bäddmadrassen från 24SJU, stoppad med skum och klädd i stretchtyg. Den vadderade klädseln är tvättbar. Det gråa kantbandet är en snygg detalj.

  Ej betygsatt
  Från-pris 995 kr
 2. BM2 90x200 24SJU 24SJU Baddmadrass 90x200 Vit

  En mjuk skummadrass med perforerad stoppning för ett svalare sängklimat. Den tvättbara klädseln i stretchtyg ger god kontakt med sängens fjädersystem.

  Ej betygsatt
  Från-pris 1 745 kr
 3. BM3 90x200 24SJU 24SJU Baddmadrass 90x200 Vit

  En tjock bäddmadrass med snyggt kantband i grått. Den perforerade stoppningen gör sängen lite svalare och skönare. Trensad klädsel som kan skumtvättas vid behov.

  Ej betygsatt
  Från-pris 2 495 kr
 4. Bm CS Luxury 80x200 Luxury sand Carpe Diem Baddmadrass 80x200 Luxury sand

  Svanenmärkta Luxury är som namnet antyder en exklusiv bäddmadrass med en kärna i följsam naturlatex. Madrassen har en bomullsstoppad sommarsida och en ullstoppad vintersida som gör sängen lika bekväm året om.

  Ej betygsatt
  Från-pris 5 175 kr
 5. Bm Premium 90x200 stretch/vit Carpe Diem Baddmadrass 90x200 Vit

  Den exklusiva mellanmodellen Premium är precis som syskonmodellerna svanenmärkt, härligt ytmjuk och följsam. Detaljer såsom den eleganta kantsömmen går helt i linje med Carpe Diem Beds exklusiva designspråk.

  Ej betygsatt
  Från-pris 3 800 kr
 6. Bm Prestige v.2 80x200 stretch/vit Carpe Diem Baddmadrass 80x200 Vit

  Den svanenmärkta bäddmadrassen Prestige har en följsam kärna av naturlatex och kännetecknas utvändigt av en stilrent vit klädsel med kontrasterande passpoal. Stoppningen är kontrollerad och godkänd av ÖKO-Tex.

  Ej betygsatt
  Från-pris 2 500 kr
 7. Top Mtr BJ 80x200 Solid Grey -17 Hästens Baddmadrass 80x200 Solid grey

  Hästens BJ är bäddmadrassen för dig som vill skapa en ombonad och mjuk plats där du verkligen kan slappna av. Blandningen av bomull, ull och tagel ger en luftig, sval och framförallt mjuk säng.

  Ej betygsatt
  Från-pris 7 870 kr
 8. _Top Mtr BJX 80x200 RoyalNavy Ck-17 Hästens Baddmadrass 80x200 Royal navy ck

  Till Hästens BJX använder man bara de längsta och starkaste tagelstråna för optimal spänst. Ett underbart val när du söker balanserad komfort och ett svalt underlag. BJX är enbart stoppad med naturmaterial av högsta kvalitet.

  Ej betygsatt
  Från-pris 11 080 kr
 9. BJX Luxury 80x200 Solid Grey -17 Hästens Baddmadrass 80x200 Solid grey

  En överlägset mjuk, följsam och flexibel bäddmadrass stoppad med bomull, ull, mohair och tagel. Sval, skön och ett starkt argument för att stanna kvar i sängen på morgonen.

  Ej betygsatt
  Från-pris 12 990 kr
 10. _Top Mtr BV 90x200 Graphite Ck-17 Hästens Baddmadrass 90x200 Graphite ck

  En luftig och sval bäddmadrass stoppad med naturliga material, vad sägs till exempel om ren bomull och härligt mjuk ull? Hästens BV är perfekt när du vill skapa en behaglig sängmiljö att verkligen längta hem till.

  Ej betygsatt
  Från-pris 6 430 kr
 11. Bm Aktsam 80x200 Hilding Baddmadrass 80x200 Vit

  En bäddmadrass som tagits fram i samarbete med Astma- och Allergiförbundet. Allt från materialval till utformning har genomförts med allergikerns bästa i åtanke. Aktsam är som mest effektiv i kombination med Hildings ramsängar.

  Ej betygsatt
  Från-pris 3 340 kr
 12. Bm Harmony Softex 90x200 Hilding Baddmadrass 90x200 Vit

  En mjuk och följsam bäddmadrass stoppad med latexliknande Softex. Stoppningen i Harmony har perforerats för att öka luftgenomströmningen och bidrar till ett svalare sängklimat.

  Ej betygsatt
  Från-pris 2 690 kr
 13. Bm Harmony Start 90x200 Hilding Baddmadrass 90x200 Vit

  Med Harmony Start i sängen får du uppleva en något stabilare känsla tack vare stoppningen i fast kallskum. Bäddmadrassens klädsel är lätt att ta av och tvätta i 60 grader.

  Ej betygsatt
  Från-pris 1 290 kr
 14. Bm Harmony Vent 80x200 Hilding Baddmadrass 80x200 Vit

  Harmony Vent är en följsam bäddmadrass många upplever som lite luftigare än andra skummadrasser, detta tack vare det perforerade stoppningsmaterialet. Perfekt när du vill ha en sval och hygienisk sovmiljö.

  Ej betygsatt
  Från-pris 1 890 kr
 15. Bm Style Grafit 90x200 Hilding Baddmadrass 90x200 Grafit

  Den exklusiva bäddmadrassen Style Design har stoppats med perforerad Softex och låter dig uppleva ett omslutande och följsamt vilounderlag. Kantsömmen i matchande möbeltyg ger sängar från Family och Family Plus-serien en lyxig look.

  Ej betygsatt
  Från-pris 4 490 kr
 16. Bm Style Neutral 90x200 Hilding Baddmadrass 90x200 Neutral

  Den exklusiva bäddmadrassen Style Neutral låter dig uppleva en omslutande och följsam känsla. Stoppningen består av det latexliknande materialet Softex som perforerats för att skapa ett luftigare sovklimat.

  Ej betygsatt
  Från-pris 3 390 kr
 17. Optima Bäddmadrass vit 90x200 -2017 Jensen Baddmadrass 90x200 Vit

  När du vill ha den mest exklusiva bäddmadrassen Jensen har att erbjuda. Optima har en kärna av följsam latex och en klädsel i viskos för god ventilation. Bäddmadrassens båda sidor har olika fasthet så att du själv kan påverka komforten.

  Ej betygsatt
  Från-pris 5 995 kr
 18. Bm Classic Latex 80x200 Wonderland Baddmadrass 80x200 Vit

  Classic Pulse Latex är en sval och skön bäddmadrass av material med ventilerande egenskaper som gör dem särskilt lämpliga för sängen. Klädseln torkar snabbt och transporterar bort fukt som kan störa nattsömnen.

  Ej betygsatt
  Från-pris 2 975 kr
 19. Bm Premium Hyperflex 80x200 Wonderland Baddmadrass 80x200 Vit

  Hyperflex är ett elastiskt skummaterial med god luftgenomströmning för behagliga nätter. Materialet är klätt i ett tyg bestående av specialutvecklade hålfibrer som transporterar bort fukten innan den blir till besvär.

  Ej betygsatt
  Från-pris 2 298 kr
 20. Bm Premium Latex 80x200 Wonderland Baddmadrass 80x200 Vit

  Premium Pulse Latex är stoppad med en nyutvecklad form av latex som effektivt formar sig efter kroppens konturer. Kärnan är klädd i ett hålfibermaterial med en hög luftvolym som optimerar fukttransporten och ger ett behagligt sovklimat.

  Ej betygsatt
  Från-pris 4 627 kr
 21. Bm Superior Latex 90x200 Wonderland Baddmadrass 90x200 Vit

  Superior Pulse Latex formar sig snabbt efter dina konturer så att du enklare hittar en bekväm sovställning. Integrerade mikrokapslar anpassar temperaturen efter din kropp så att du alltid kan njuta av ett behagligt sängklimat.

  Ej betygsatt
  Från-pris 5 380 kr
Tillbaka Visar 21
Sortera utifrån

Kort om bäddmadrasser

Bäddmadrassen tillför inte bara extra komfort till sängen när du sover, den fungerar dessutom som ett skydd för själva sängen och förlänger sängens livslängd. Trots att få tänker på det är det just bäddmadrassen som gör att sängen blir extra komfortabel. Bäddmadrassen är alltså en bra investering både för plånboken och komforten.

Det finns en rad olika bäddmadrasser att välja på och valet görs beroende på bland annat kroppsform, sovställningar, om du vill ha temperaturreglerande, tryckavlastande eller om det ska vara en allergianpassad variant.

Det är dock mycket viktigt att tänka på att en bäddmadrass aldrig kan rädda en sliten säng, det är alltid själva sängen som har störst betydelse för sov komforten. Välkommen in till din närmsta Sova-butik så provar vi ut en bäddmadrass som passar just dig eller förnya din bäddmadrass smidigt genom vår hemsida.

VÄLJA BÄDDMADRASS

I våra utställningar kombinerar vi ihop en bäddmadrass som vi rekommenderar med varje säng. Säng och bäddmadrass säljs alltid separat för att du ska kunna få den perfekta kombinationen som passar just dig, och vi ger dig ett färdigt uträknat pris för din kompletta säng med bäddmadrass när du provat ut din kombination. Om det gäller nyköp rekommenderar vi starkt att du besöker en av våra butiker för utprovning. Är det istället endast en förnyelse av bäddmadrassen går det lika enkelt och smidigt att handla online.

Bäddmadrasserna finns i samma storlekar som sängarna. Det är vanligast att du väljer bäddmadrass från samma varumärke som sängen men att kombinera olika varumärken kan också vara till din fördel för att du ska hitta rätt kombination för just dig. Bäddmadrasserna finns för enkelsäng från 80 x 200 cm, upp till den största dubbelsängen på 210 x 210 cm. Det går givetvis även utmärkt att ta två mindre bäddmadrasser till en dubbelsäng. Då finns det möjlighet att välja två madrasser med olika egenskaper, vilket är perfekt om ni sover två i samma säng men behöver olika typer av stöd och hårdhet.

Bäddmadras storlekar du hittar hos oss:

SKÖTSEL AV BÄDDMADRASS

Rätt skött kommer din bäddmadrass att erbjuda många sköna timmars sängkomfort. Det är en god idé att regelbundet vända på bäddmadrassen för att inte slita ut den, lite oftare under det första halvåret, sedan räcker det med någon gång per år. Detta är extra viktigt om det handlar om stoppade madrasser.

Lättaste sättet att hålla madrassen ren är att dammsuga den regelbundet i samband med att du bäddar om. Då håller du borta kvalster, damm och hår. Tänk då på att dammsuga den på båda sidor och att några gånger per år lägga den på luftning. Var noga med att lufta madrassen utomhus för att undvika att den angrips av fukt.

För att ytterligare förlänga bäddmadrassens livslängd finns det bäddmadrasskydd i olika tjocklek och material. Våra bäddmadrasskydd erbjuds med olika egenskaper och du kan till exempel välja ett som ger ett ökat skydd mot fett, smuts och fukt. Rätt skött kommer din bäddmadrass att hålla längre och i förlängningen även hjälpa din säng att hålla längre.

LEVERANS

Våra bäddmadrasser beställer du antingen enkelt i någon av våra butiker som finns över stora delar av Sverige, eller så väljer du att beställa via direkt vår hemsida. Oavsett om du handlar i någon av våra butiker eller om det är köp online har du ett flertal olika leveransalternativ att välja på.

VARUMÄRKEN

Vi erbjuder bäddmadrasser från de bästa tillverkarna på marknaden. Hos oss hittar du bäddmadrasser från välkända varumärken som Hilding, Hästens, Jensen, Wonderland, 24SJU och Carpe Diem. Vi erbjuder även kompletta sängpaket, vilka inkluderar sängar med bäddmadrass och andra tillbehör som sängkläder, täcken och kuddar. Oavsett vilka krav du har på komfort eller inredning är vi säkra på att du kommer att hitta rätt kombination för dina behov.