Bäddsoffor

SORTERA EFTER
Produkter (1)
SORTERA EFTER

Filter

Varumärke
Vi har 1 produkter att välja mellan
Vi har 1 produkter att välja mellan
tempur
• TEMPUR®-komfort
• Revolutionerande bäddsoffa
• Elegant och stilren
10.498 kr
20.995 kr

Stilsäkra bäddsoffor och bäddfåtöljer

I ett hem är soffan en viktig möbel, oavsett var den står. Vanligast är väl att ha den som samlingsplats i vardagsrummet, men många använder sig av soffor i andra rum också, ofta i form av bäddsoffor som kommer väl till pass vid tillfälliga övernattningar. En variant på temat är bäddfåtöljen, som tar mindre plats men likväl erbjuder gott om bekvämt sittutrymme när du vill krypa upp med en filt och en god bok, men som även ger komfortabelt natthärbärge för en person i en utfällbar enkelsäng.

Bäddsoffans dubbla funktioner

Bäddsoffor och bäddfåtöljer fyller dubbla funktioner i och med att de enkelt och snabbt kan förvandlas till en bäddplats för nattsömn. På det viset är de utrymmeseffektiva möbler som ger dig möjlighet att utnyttja rummets tillgängliga yta mer optimalt och gör inredningsplaneringen friare och smartare. Idag är det inte alltid lätt att skilja mellan en bäddsoffa och en vanlig soffa vid en hastig titt, och så vill vi att det ska vara – de skiljer sig inte nämnvärt åt på utsidan. En bra och modern bäddsoffa ska hålla god kvalitet vad gäller både utseende och användbarhet, och du ska inte behöva kompromissa bort något när det kommer till stil, komfort och funktionalitet när du väljer detta smarta alternativ. När du har gäster vill du kunna erbjuda sittplatser i en snygg kvalitetssoffa eller fåtölj, och det kan sedan vara väldigt praktiskt att med några enkla grepp kunna göra om den till sovplats om de vill stanna över natten.

En bäddsoffa eller bäddfåtölj kan alltså vara lösningen om du vill skapa mer sittyta i ditt hem och dessutom vill kunna trolla fram en extra sovplats när det behövs. Kanske har du behov av en extrasäng med jämna mellanrum av något skäl och önskar förstärka kapaciteten i gästrummet eller i kontoret, eller kan det vara dags för en bäddbar soffa eller bäddfåtölj i sommarstugan, fjällstugan eller i den mindre lägenheten? Om du är trångbodd och behöver spara på minsta kvadratmeter är givetvis bäddsoffan en problemlösare av rang med sin användarvänliga dubbelfunktion, och det lilla utrymmet räcker plötsligt till för mer. En bäddbar möbel bidrar inte bara till att maximera boytan, den ökar också trivseln och välbefinnandet.

Bäddsoffor av hög kvalitet och varaktighet

För dig som uppskattar praktisk funktionalitet i kombination med stilren komfort kan vi på SOVA erbjuda bäddsoffor och bäddfåtöljer i smakfull design – sköna att sitta i, sova i, och se på. Våra bäddbara möbler kommer från välkända varumärken som håller hårt på toppkvalitet och inte tummar på komforten, och det garanterar såväl en angenäm sittupplevelse som en högkvalitativ sovplats och ger dig alla möjligheter till ostörd nattsömn. Kvalitetskraven är höga eftersom ett flitigt användande dagtid inte får ha menlig inverkan på den nattliga komforten, och eftersom möblerna är konstruerade för att hålla över tid har de tvättbara överdrag så att du utan problem kan bibehålla en god finish och ett fräscht yttre.

Har du möjlighet är du alltid välkommen till någon av våra butiker för att provsitta och provligga, vilket naturligtvis är det bästa sättet att bli fäst vid en vacker och skön möbel.